PiP collectie

De PiP collectie bestaat uit allerlei PiP spullen met vrolijke ontwerpen. Logisch dat PiP Studio veel fans heeft in Nederland en daarbuiten. Voor de PiP collectie zijn er ook twee PiP Servies collecties uitgebracht, het PiP Floral Servies en het PiP LoveBirds Servies. Beide collecties zijn prachtig afgewerkt met hoogwaardige details. Combineer dit met een mooi PiP tafelkleed van PiP Studio en je diner, ontbijt, lunch of high tea is helemaal af. Als PiP een nieuwe collectie heeft maken we daar uiteraard vermelding van. Hieronder kun je een keuze maken uit PiP borden, PiP schalen, PiP serviessets, PiP High Tea servies, PiP Koffie en Theeservies en  Overig van de PiP Studio Lovebirds en PiP Studio Floral collectie.

PiP Floral Servies collectie

Op een stralende lentedag zag PiP in het park een wilde roos in volle bloei. Zo is een thema met rozen vanuit de gehele wereld ontstaan. De PiP Floral Servies collectie heeft naast de kleurrijke bloemen ook schitterende kleurencombinaties en tot slot het gouden randje.  

Pip Floral Dinerbord 'Lovely Branches' Blauw

PiP Floral Borden

Pip Floral Saladekom M 'Chinese Rose' Rood

PiP Floral Schalen

PiP Floral Theepot 'Big Flower' Roze

PiP Floral Koffie & Thee

PiP Floral Giftbox Senseo Mokken Blauw

PiP Floral Serviessets

Pip Floral Taartplateau 'Shabby Chic' Roze

PiP Floral High Tea

Pip Floral Botervloot Small 'Lovely Branches' Blauw

PiP Floral Overig

PiP Love Birds Servies collectie

PiP heeft een parkiet die luistert naar de naam Tjommy. Eigenlijk is Tjommy een agapornis ook wel ‘lovebird’ genoemd.  PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen. U raadt al dat haar eigen parkiet de inspiratiebron van haar PiP collectie LoveBirds Servies is. Een zeer complete servieslijn! Het servies kenmerkt zich door de trotse LoveBird met zijn rood/oranje borst en ook is elk servies voorzien van een mooie kleur en een gouden randje.

Pip Love Birds Ontbijtbord Rood/Roze

PiP LoveBirds Borden

Pip Love Birds Saladekom M Khaki

PiP LoveBirds Schalen

Pip Love Birds Mok Blauw/Khaki Medaillion

PiP Koffie & Thee

Pip Love Birds Giftbox drie Mokken Blauw/Khaki

PiP LoveBirds Serviessets

Pip Love Birds Eierdopje Blauw

PiP LoveBirds Overig

Ga je dus voor een gezellige thee op de zondag of een high tea met de dames? Dan kun je je hart op met het zeer complete PiP Servies voor Koffie & Thee. Maar ook heerlijke zoutjes op tafel zetten of een frisse salade serveren is een feest met de PiP Servies schalen in de kleuren blauw, rood, roze en khaki. Overigens, de PiP Servies giftbox fungeert ook als bewaardoos. Daarom niet alleen leuk om dit iemand als geschenk te doen, maar ook om zelf aan te schaffen. Kom snel shoppen in onze PiP Studio Outlet!